POPPENTHEATER HENDRICK DE VOS STELT VOORHet geheim van de zandloper

03/04/05 december 2021

“Een authentieke voorstelling met een sterk verhaal, mooie poppen en een prachtig decor.”

Heel lang geleden, toen de aarde nog plat was en grotendeels bestond uit water leefden heel wat piraten op de oceanen. Eén piraat daarvan was de meest beruchtste piraat van de blauwe sop, piraat Kraaienkruid. Samen met zijn kameraad gaat hij op zoek naar de laatste schat op aarde: De Zandloper. Gaan ze die vinden en wat komen ze allemaal tegen op hun pad. Reserveer snel.

 

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Waar: Zaal Uyttenhove, Lochristi
Wanneer: 03 december 2021 – 19u / 04 december 2021 – 11u en 16u / 05 december 2021 – 14u
Speelduur: ± 40 min.

POPPENTHEATER HENDRICK DE VOS STELT VOORCircus Sikkepit

“Een voorstelling vol spanning en avontuur en perfect op kinderniveau”

Max De Muis woont eenzaam op een verlaten circus samen met de circusdirecteur. Er is jammer genoeg niemand die nog naar het circus komt kijken. Op een dag komt Karel De Kip binnen gevallen en zoeken ze samen naar een oplossing. Tot ze op een bepaald moment ontdekken welk vreemd wezen de circusattributen ontvreemdt. Ze gaan samen op onderzoek uit… zullen ze er in slagen nieuw leven te blazen in het verdwenen circus of zal het daar voor eeuwig stil blijven?

 

POPPENTHEATER HENDRICK DE VOS STELT VOORElli & De Vos

“Een wondernachtproductie met een peter-pan gehalte, fantastisch”

“Jaren geleden ging de Vos naar de stad, op zoek naar iets te eten, omdat hij zo een honger had. En ook al had de Vos geleerd, blijf van het mensendom vandaan, aan de geur van verse kipjes kan geen Vos weerstaan
Toen zag hij haar staan.
Genageld aan de grond, keek hij naar dat mensenjong, het mooiste wezen dat hij ooit zag, hij was verwondert, nieuwsgierig maar ook wel wat bang.
De vriendschap tussen een Vos en een mensenjong, hoe naïef het ook klinkt, het brengt mee mooie tijden geschreven op papier met inkt.”