Scholen of groepen?

Poppentheater Hendrick De Vos kan ook naar uw school toekomen. Als u voor een goed verduisterde ruimte kunt zorgen, zorgen wij voor de rest! Met onsreizend theater kunnen drie voorstellingen per dag worden gespeeld: de voorstellingen zijn geschikt voor kleuters vanaf 3 jaar en kinderen tem 11 jaar. Je gaat met de klas/groep op ontdekking en avontuur door het verhaal, een kleurenplaat kan gedownload worden via onze website.

Wij geven elke voorstelling doorheen het jaar. De school kiest zelf welke voorstelling het best bij het klasthema past. Op locatie kunnen twee voorstellingen per dag worden gespeeld. In een serie schoolvoorstellingen kunnen drie voorstellingen op een dag worden gespeeld, mits er niet op- en afgebouwd hoeft te worden.

 

​Praktische informatie

Een geheel verduisterende zaal (turnzaal of binnenspeelplaats) is noodzakelijk.
Opstelling voor de kinderen stoelen of banken.
Ons theater heeft een eigen licht en klankinstallatie, stroomvoorziening met verlengkabel moet voorzien worden.
Maximum 60 leerlingen per voorstelling. Voor een uitzondering graag op voorhand afspreken.
Opbouwtijd: 2 uur, afbouwtijd: 1 uur.

Een voorstelling duurt 60 minuten (exclusief eventuele pauze), aanvangstijd in overleg.

 

Combinatie

U kunt ook twee voorstellingen op een ochtend of middag boeken. Bijvoorbeeld eerst voor een jonge groep , daarna voor de oudere groep. De voorstelling wordt dan aangepast aan de leeftijd van de kinderen.

 

Verenigingen of gemeente

Ook voor verenigingen of gemeente-activiteiten zoals jeugddagen, kermisprogramma’s enz… kan Hendrick De Vos zijn verhaal komen brengen.