Het poppentheater is opgericht in 2017. Bert Verschraegen, graficus en creatief duizendpoot vormden toen samen met Rita Lybaert, kleuterleidster, een leuk duo. Moeder en zoon op de planken, hoe mooi was dat niet. Ondertussen is ons team heel wat gegroeid. Dries De Beul, theatermaker en muzikant kwam ons vervoegen. Ook Leen Ackerman kwam er even later bij als actrice en poppenspeelster. De technische ondersteuning werd dan weer ondersteund door ons vadertje. Het poppentheater is een reizend theater dat voorstellingen speelt in theaters of festivals en scholen in België. We hebben een eigen atelier waarin alle poppen, decors en attributen worden gemaakt. De kledij wordt ontworpen in de stijl van het verhaal in ons eigen naaiatelier.

De verhalen en liedjes worden door ons geschreven en gecomponeerd. Onze poppenspelers Bert, Rita en Leen zorgen er met eigen stemmen voor dat de poppen tot leven komen.

Eigen atelier

Onze creativiteit in verschillende vormen

We zijn gevestigd in Lochristi en beschikken over onze eigen naaiatelier, muziekstudio en poppenatelier.

Ontwerp, poppen en decors komen uit eigen atelier. Verhalen, teksten en stemmen zijn van Bert Verschraegen, Rita Lybaert en Leen Ackerman. De muziek en liedjes worden gecomponeerd en uitgevoerd door Dries De Beul.

BEL / 0496 297 444
EMAIL / info@poppentheaterdevos.be